Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Zprávy

Kvalita výroby je spolehlivá a plně dodávána na trh
Čas vydání: 2020-09-01 11:48:42  Hity: 7

Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd. (dále jen " Huayuan Havepur " ), jako stoprocentní dceřiná společnost Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd., je špičkový technologický podnik zaměřený na výrobu zdravotnických a každodenních potřeb, integrující R & D a prodej. Její produkty pokrývají mnoho oblastí, jako je lékařská a zdravotní péče, osobní péče, domácí péče, péče o matky a děti atd., A má vlastní " Havepur " značka.


Jako hlavní vývojový projekt " Huayuan Havepur " , Skupina poskytuje plnou investiční podporu. Nyní má 2 500 metrů čtverečních čistých a bezprašných dílen třídy 100 000, 120 metrů čtverečních čistých testovacích místností třídy 10 000, 10 automatických výrobních linek a má hardwarové a softwarové podmínky pro výrobu sterilních zdravotnických prostředků. Denní produkce masek je asi 1 milion.


" Huayuan Havepur " má pokročilý a vysoce automatizovaný výrobní proces a technologii lékařských ochranných prostředků v Číně a poskytuje zákazníkům vysoce kvalitní služby a vysoce kvalitní výrobky prostřednictvím dokonalého systému zabezpečování kvality a moderních prostředků řízení. Až dosud všechny produkty vyráběné společností " Huayuan Havepur " získali výrobní licenci národní autoritativní zkušební organizace a získali kvalifikaci prodeje doma i v zahraničí. Například licence na výrobu zdravotnických prostředků společnosti SFDA, jednorázová maska ​​T / CTCA 7-2019 standardní certifikace, jednorázová lékařská maska ​​získala registrační certifikaci SFDA, splňovala obecné kontrolní standardy YY.T 0969-2013 a Nelson1289179-S01, atd. a lékařská chirurgická maska ​​získala registrační certifikační licenci SFDA a maska ​​KN95 prošla SGS EN149-2001 a GB 2626-201.


自资质图.png


Ve stejné době, Havepur, jako vlastní značka " Huayuan Havepur " , praktikuje koncept " osudová komunita " z " jeden svět, jedna země " , se zaměřuje na domácí i zahraniční a komplexně spouští online a offline distribuční kanály, jako je online Alibaba International Station, 1688, globální zdroje, Pinduoduo a další platformy, a spolupracuje s mnoha lékárnami na dlouhodobé spolupráci a pomáhá stále více lidé hlídají své zdraví a příliv přes potíže.


Epidemická situace ještě neskončila a nelze ochránit práci na ochraně. V budoucnu, " Huayuan Havepur " bude vždy dodržovat směr rozvoje vysoké kvality, aktivně plnit své sociální odpovědnosti, pokračovat v prohlubování a rozšiřování projektů ve zdravotnictví a v opakované aktualizaci kvality masek, aby lidem v Číně a dokonce celý svět.

Předchozí: Rozložení výrobních linek ř...

další: Vysoce efektivní výroba, dvojn...