Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Zprávy

Vysoce efektivní výroba, dvojnásobný klid
Čas vydání: 2020-10-22 16:01:02  Hity: 20

V současné době se epidemická situace u nových koronavirů stále šíří a výrobní kapacita masek v Číně se stále nervózně zotavuje. V tomto zvláštním období Huayuan Havepur   stále přináší lidem pohodlné a pohodlné " chůva stylu " produkční prostředí s vysokou účinností a klidem.

 

Když vstoupíme do výrobní dílny, můžeme vidět, že fungují všechny automatické výrobní linky masek. Všichni technici nosí masky, rukavice, návleky na boty a ochranný oděv. Každá výrobní linka je vybavena několika zaměstnanci pro kontrolu výroby. Se stabilním provozem zařízení je po krájení, lemování, bodovém svařování a dalších postupech jedna maska ​​opakovaně kontrolována, tříděna, počítána a pytlována od surovin po formování.

  zmkm-800_800 (80)_看图王.jpg

Masky vyrobené Huayuanem Havepur   v balení nikdy nejsou nejednoznačné. Masky se obecně používají k řízení bakteriálního obsahu masek, zejména prostřednictvím čistých dílen, kontroly hygieny personálu a dalších opatření.

 

Lékařské masky by měly být sterilizovány ve vyšší míře. Po dezinfekci a zabalení je třeba staticky analyzovat zbytkový ethylenoxid v maskách. Nejen vnitřní obal je nastaven tak, aby nedocházelo ke kontaktu masky s vnějším znečištěním, ale také je maska ​​zabalena, aby dále izolovala znečištění a usnadňovala její čisté nošení.

 

Každý výrobní odkaz nám přináší Kromě přísných výrobních linek a surovin a kvality masek obecně řečeno, balení masek do značné míry určuje bezpečnost masek.

 

Nižší obaly nebo dokonce žádné obaly se přirozeně nemohou vyhnout sekundárnímu znečištění, díky čemuž masky ztrácejí základní bezpečnostní ochranná opatření.

 

Podnik je plně uveden do výroby, denní produkce masek přesahuje jeden milion kusů, výrobní linka běží efektivně, 100% přímá dodávka z výroby, zajištěná kvalita, bezpečné a nezávislé balení, zaručený klid a tovární místo bylo prodáno vše na celém světě!


Předchozí: Kvalita výroby je spolehlivá a ...

další: Podzim a zima se blíží, nezapo...