Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Zprávy

Rozložení výrobních linek řídí silná profesionální síla
Čas vydání: 2020-08-29 13:54:48  Hity: 11

Jako dceřiná společnost společnosti Huayuan Health, Huayuan Havepur   má bohaté profesionální výrobní zkušenosti díky silným hardwarovým podmínkám a rezervě profesionálního a technického personálu. Huayuan Havepur   rychle dokončí rozvržení produktové řady v roce 2020 a rychle provede vysoce kvalitní hromadnou výrobu. Kromě důsledného denního a nočního boje spoléhá hlavně na silnou profesionální sílu.

 

  Nejprve Huayuan Havepur   má nejen tovární dílny, ale má i profesionálně vybavené R. & D laboratoře a desítky R. & Personál D, který kontroluje a dohlíží na ochrannou schopnost surovin masky a provádí kontrolu a inovace v reálném čase pro zlepšení kvality masky, aby doprovodil plynulou výrobu továrny.

 

Za druhé, vysoce kvalitní masky jsou neoddělitelné od čistých prostor, profesionálního vybavení a profesionálních elitních týmů. Huayuan Havepur   nejen vytváří čisté a sterilní výrobní prostředí, ale také má profesionální ozbrojené vybavení do a z dílen a více než 10 profesionálních výrobních linek. Každá výrobní linka, včetně různých ozubených kol, řetězů, válečků, válečků a dalších dílů, je sledována profesionály v reálném čase, což nejenže dosahuje denní produkce přibližně 1 milion, ale také zajišťuje kvalitu každé masky od surovin po přepravu . Každá maska ​​prošla hodnocením oddělení pro dohled nad potravinami a drogami.

 

V dnešní době, Huayuan Havepur   linka na výrobu masek běží na plný výkon a bude se snažit pomoci zmírnit nedostatek masek doma i v zahraničí. V současné době získala spolupráci a podporu mnoha lékáren a offline obchodů, poskytla silnou materiální podporu pro vítězství v epidemickém boji a v roce 2020 oficiálně otevřela mezinárodní trh, který poskytuje bezpečnostní ochranu pro celý svět.

Předchozí: Masky jsou chráněny láskou a c...

další: Kvalita výroby je spolehlivá a ...